Om oss

Bitcoinsportalen.se startades i November 2017 och vi är ett företag vars mål är att bli Sveriges främsta portal för kryptovalutor och blockchain teknologi.
Vårt fokus ligger till stor del på att informera på ett enkelt vis om vad kryptovalutor är, vad man kan använda dem till, hur det påverkar det monetära system vi har i samhället idag. Vi kommer hjälpa dig som är intresserad av Bitcoin etc. att komma igång med att köpa kryptovaluta och ge dig möjligheten att jämföra tradingplattformar.

Alltid när det kommer en ny innovation till världen uppstår en period där man testar och optimerar produkten. I de flesta fallen när det kommer till innovationer och teknologier uppstår ett behov först, och därefter en produkt. Blockchain teknologins resa har visat sig bli annorlunda.
Kryptovalutor har funnits med i svängen i över ett decennium men det är fortfarande inte helt cementerat till vad och varför man ska nyttja denna fantastiska, nya teknologi. Man är dock eniga om att krypto är framtiden och att den kommer ha en stor påverkan på både det monetära systemet och andra sektorer i framförallt hantering av informationsflöden och historia.

Vårt mål

Vi vill med Bitcoinsportalen.se samla alla de fördelar som finns i Blockchain, och på ett enkelt sätt redovisa och jämföra de olika delarna som kommer med det.
En viktig del i att kryptovalutor ska kunna växa som alternativ till betalmedel är att man smidigt och enkelt kan växla mellan dessa och traditionella valutor som finns idag. Det finns många olika sätt att göra detta och ett populärt sätt idag är att använda sig av en trader. Vi kommer därför lista alla tradingplattformar som finns till förfogande idag och jämföra dessa mot varandra. På så sätt kommer vi göra det möjligt för dig att hitta det absolut bästa och billigaste sättet att köpa kryptovaluta.

Vi vill även bidra till en positiv förändring inom kryptovalutor där transparens, och säkerhet för användarna är prioriterat! Därför kommer vi ställa mycket höga krav på de tradingplattformar vi publicerar och jämför på denna sida. Du ska kunna vara säker på att den information som finns på vår sida är riktig och att de tradingplattformar som listas är ärliga och bra företag.

För att komma i kontakt med oss är du välkommen att fylla i vårt kontaktformulär här. Om du har frågor som rör denna sida mer generellt eller Blockchain och krypto överlag är det möjligt att du kan finna det du söker i vår FAQ. Glöm inte heller att följa oss på facebook där vi delar information och erbjudanden om kryptovalutor varje vecka.